Last van lichamelijke klachten zoals stressverschijnselen, slapeloosheid, nervositeit, spanningshoofdpijn, nek- of rugklachten? Behoefte aan een betere balans in uw gezondheid? Massagetherapie is een goede manier om lichaam en geest volledig te laten ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Het heeft een weldadige en verfrissende uitwerking zowel fysiek als psychisch.

Als ons bewegingsapparaat niet goed functioneert, ontstaat er een gevoel van onbehagen: pijn in de gewrichten en/of spieren, hoofdpijn, migraine, lusteloosheid, vermoeidheid, prikkelbaarheid, maag en darmklachten, slapeloosheid, spanningen, stress, e.d.

Met behulp van massagetherapie kan men de geestelijke weerstand vergroten, de zenuwen versterken en een betere balans in de gezondheid krijgen. Daarnaast kan men door regelmatig te gaan bewegen, het herstelproces gunstig beïnvloeden en versnellen.

Na de behandeling is het verstandig even te blijven liggen of zitten. Een behandeling kan ook veel los maken, dus even tot jezelf komen is zeker gewenst. Het is belangrijk om de eerste dagen veel water te drinken om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Het is goed om te weten dat in sommige gevallen geen behandeling kan plaatsvinden, namelijk bij:

 

De volgende massagevormen worden gegeven bij Praktijk Relaxare:

Momenteel kan ik massages ook op locatie geven. Dit geldt voor: